CHP Genel Merkez

Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

Şu Tarihli Arşivler 30 Kasım 2011

Genel Başkan Yardımcısı Kayalıoğlu, Muharrem Ayı orucunu açmak üzere bir vatandaşın evine konuk oldu

Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Zühal Samlı, Muharrem Ayı orucunu açmak üzere bir vatandaşın evine konuk oldu.

Genel Başkan Yardımcısı Kayalıoğlu:”Adalet Beklerken 1000 gün oldu ve adalet için daha ne kadar bekleyeceğiz belli değil. “

Türk Basını, milletin hakiki sesi ve iradesi olan cumhuriyetin etrafında çelikten bir kale vücuda getirmeli; bir fikir kalesi, bir zihniyet kalesi oluşturmalıdır. Türkiye, basına verdiği değer ve önem ile dünyanın en gelişmiş idare şekli olan Cumhuriyetin bütün gereklerini anladığını göstermiş olur.

Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Grup Başkanvekili Tarhan ve milletvekilleri CUMOK üyeleri ile birlikte Balbay’ın tutukluluğunu protesto etti

Cumhuriyet Okurları’ndan (CUMOK) bir grup, ”İkinci Ergenekon” davası sanıklarından Mustafa Balbay’ın tutukluluğunun bininci gününde meclis önünde açıklama yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan ve Süheyl… Devamını Oku

Antalya’dan Van’a koliler dolusu mutluluk gönderildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Van’da meydana gelen depremde mağdur olan çocuklar için başlattığı oyuncak kampanyasında toplanan 14 koli oyuncak Van’a gönderildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Ekim tarihinde Van’da meydana gelen 7.2’lik… Devamını Oku

İzmir’de ”Balbay için 1000 karanfil” eylemi

İkinci ”Ergenekon” davası sanıklarından CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın tutukluluğunun 1000. günü dolayısıyla ”Balbay için 1000 karanfil” eylemi yapıldı. İzmir İl Başkanlığınca düzenlenen etkinlik kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman… Devamını Oku

İstanbul Milletvekilleri Özgündüz ve Dinçer’den Cemevleri’nin resmi ibadet yeri olması teklifi

İstanbul Milletvekilleri Ali Özgündüz ve Celal Dinçer Cemevlerinin resmi ibadet yeri olması için Yasa Teklifi hazırladı. Teklife ayrıca 70 milletvekili daha imzalarıyla destek verdi.

Tekirdağ Milletvekili Köprülü Ergene Nehri’ndeki kirlilikle ilgili Meclis araştırması açılmasını istedi

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Ergene Nehri’ndeki kirliliğinin boyutları ve alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis araştırması açılmasını istedi.

İstanbul Milletvekili Oran: “bu yangında yanan halkın yaptığı yardımlar değil, hükümetin itibarıdır”

İstanbul Milletvekili Umut Oran, depremzedelere dağıtılmak üzere Van’a gönderilen ve Karayolları deposunda bekletilirken çıkan yangında yardım malzemelerinin yok olması üzerine yazılı bir açıklama yaparak “bu yangında yanan halkın yaptığı yardımlar değil, hükümetin itibarıdır” diye konuştu.

Ankara Milletvekili Nazlıaka, Başbakan Erdoğan’a dernekler ve Deniz Fenerini, İçişleri Bakanı Şahin’e kadına yönelik şiddeti sordu

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından yanıtlandırılması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

İzmir Milletvekili Çıray: “AKP, Tam Gün Yasası’nı Sayın Başbakan’ın ameliyatı sırasında kendi deldi”

İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ”AKP, Tam Gün Yasası’nı Sayın Başbakan’ın ameliyatı sırasında kendi deldi” dedi.

• Toplam 3 Sayfa :