CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

Edremit İlçe Kadın Kolları, anneleri unutmadı…

CHP Edremit İlçe Kadın Kolları, başlattığı köy gezilerinde bir araya geldiği kadınların sıkıntılarına eğiliyor. Edremit İlçe Kadın Kolları, Anneler günü nedeni ile çevre köylerde yaşayan bayanları CHP İlçe Binasının arka bahçesinde düzenledikleri kahvaltıyla bir araya getirdi

CHP Edremit İlçe Kadın Kolları Başkaanı Gülen Üstüner yaptığı konuşmada, “çevre köylerden gelen bayanlarımızı ağırlamaktan gurur duyduk. Köylü bayanlarla bir araya gelerek kaynaştık, dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştık. Hepsi ile tek tek ilgilenerek dostluk bağlarımızı güçlendirdik. Hepsinin anneler gününü kutladık. Beni ve arkadaşlarımı en çok memnun eden konu ise CHP’ye üye olmayan, hiçbir siyasi yönü bulunmayan köylü bayanlarımızın da kahvaltıya katılmaları ve biz CHP’li bayanların yaptığımız çalışmalarımızı yerinde incelemeleri oldu. Davetimizi kırmayarak köylerinden kalkıp buraya gelerek bizleri onurlandıran tüm bayanlarımıza, yönetimdeki arkadaşlarıma, İlçe Başkanım Yurt Yıldırım’a verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yoğun programından dolayı kahvaltıya son anda katılan Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’da tüm annelerin anneler gününü kutlayarak “Böyle bir etkinlikte bizleri bir araya getiren Kadın Kolları Başkanı Gülen Üstüner’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »