CHP Genel Merkez

Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr
  • Bunları Mutlaka Okumalısınız

Mart 2014’te yapılacak olan Yerel Yönetim Seçimlerinde belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyesi aday adayı olarak başvuracak üyelerimiz ve muhtar adayları için planlanan eğitim programı 7 Haziran 2013 tarihinde başlıyor.

Bütünşehir ve büyükşehir kapsamında olan 30 il için iki gün, diğer 51 ilimiz için bir gün olarak programlanan Yerel Yönetim Aday Adayı Eğitimi, bu illeri kapsayan bölge merkezlerinde yapılacak. Önceden belirlenen takvime uygun olarak, bütün şehir ve büyükşehir kapsamındaki illerin bulunduğu bölge merkezlerindeki eğitimler  07 Haziran 2013 – 08 Temmuz 2013, diğer illerin bulunduğu bölge merkezlerindekiler ise 15 Eylül 2013 – 01 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Eğitim programlarına başvurular internet aracılığıyla alınacak.

Aday adayları ve muhtar adayları, CHP genel ağ sayfası “www.chp.org.tr”den ulaşabilecekleri  Yerel Yönetim Aday Adayı Başvuru Formunu internet ortamında eksiksiz doldurarak, eğitim programına başvurabilecekler.  İnternet üzerinden başvurular, 22 Mayıs 2013 tarihinden itibaren alınabilecek.

Katılımcılar aday olacakları ilin bulunduğu bölge merkezi dışında başka bir bölgede eğitime katılamayacak. Kayıt sonrasında, eğitimin nerede yapılacağına ilişkin bilgi ise İl Başkanlığı’ndan alınabilecek.

Yerel Yönetim Aday Adayı Eğitimi ve eğitime başvuru koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye, CHP Parti İçi Eğitim sayfası  partiiciegitim.chp.org.tr’den ulaşılabilir.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google