CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

CHP Milletvekilleri Tekirdağ’da, il ve ilçe derneklerinin etkinliklerine katıldı

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hafta sonunda Çerkezköy’de Bartın, Samsun ve Ordu derneklerinin düzenlediği etkinliklerde vatandaşları yalnız bırakmadı. Yüceer’e Çerkezköy ziyaretlerinde, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ile ilçe örgütü de eşlik etti.

-Plaketi Tekirdağ adına aldı-

Kapaklı Bartınlılar Derneği’nin 3.Geleneksel Pikniği’ne katılan Yüceer, takdim edilen plaketi Tekirdağlılar adına kabul etti. Yüceer daha sonra CHP’li vekiller ve ilçe örgütüyle birlikte Çerkezköy Samsun Vezirköprülüler Derneği’nin ilk kez düzenlediği pikniğe ve Çerkezköy 52 Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin etkinliğine takıldı.

-Sivil toplum örgütleri önemli-

Yüceer, ziyaretlerde kendisine eşlik eden CHP’li vekiller İdris Yıldız, Selahattin Karaahmetoğlu ve Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya teşekkür etti. Yüceer, ‘Yöre derneklerimiz ve sivil toplum örgütleri çok önemli bir işlev görüyor. Çünkü bölgemizdeki sorunları en iyi derneklerimiz ve sivil toplum kuruluşları biliyor. Onun için sivil toplumun görüşleri ve önerileri bizim için son derece önemli. Geçmişten günümüze kadar iyi ilişkiler içinde olduğumuz ve kendi yöresini ve çevresini kalkındırmak için önemli hizmetler yapan, yöre derneklerimiz Tekirdağ’ı zenginleştiriyor’ dedi.

-Türkiye’nin zenginliği-

Bu zenginliğin aslında Türkiye’nin zenginliği olduğunu kaydeden Yüceer, ‘Doğusu batısı, kuzeyi güneyi ile Türkiye zengin bir kültüre, zengin bir coğrafyaya sahip. Biz de bu zenginliğin farkındayız. Son günlerde Gezi Parkı özelinde bütün ülkede yaşanan şiddet olayları hepimizi üzdü. Oysaki yurttaşların isteği ortak. Bu eylemlerle özgürlük ve demokrasiye olan özlemini bir kez daha ortaya koydular. Vatanını seven,  ülkesine sahip çıkan her kesimden yurttaş, Başbakan’a güçlü bir mesaj verdi.  Başbakan’ın halkla inatlaşması, bu eylemleri yapan yurttaşları ‘birkaç çapulcu’ diye küçümsemesi, yangına benzin dökmektir. Başbakan’ı ve hükümet sözcülerini sağduyuya davet ediyorum. Kendisi gibi düşünmeyeni yok sayan, ötekileştiren, düşüncesini görmezden gelen siyasi iktidar dilerim, gerekli dersi çıkarmıştır’ ifadelerini kullandı.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »