CHP Genel Merkez

Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr
  • Bunları Mutlaka Okumalısınız

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri bütün hızıyla sürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından; bu hafta sıra Adana, Mersin, Hatay, Eskişehir, Bursa, Kocaeli ve Sakarya’da.

Programa katılım başvuruları (Sonraki tarihler için) internet üzerinden sürüyor.

Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Perihan Sarı Adana’da, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gökhan Günaydın ise Eskişehir’de 21 Haziran’da başlayacak birinci eğitim programlarına katılarak açılış konuşması yapacak.

Adana ve Eskişehir merkezli yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi (YYAAE) 21–22 ve 23–24 Haziran 2013 tarihlerinde her iki ilde de üst üste iki program halinde uygulanacak. Adana, Mersin, Hatay, Eskişehir, Bursa, Kocaeli ve Sakarya’dan; Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan yurttaşlarımız ve muhtar adayı olan 1000’e yakın katılımcı önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacak.

İki gün sürecek olan eğitim çalışmalarında katılımcılar, İletişim, Halkla İlişkiler ve Propaganda dersinin yanında;  yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve başarılı sosyal demokrat belediyecilik uygulamalarını izleyerek programı tamamlayacak.

Yerel Yönetim Seçimi Aday Adaylarına yönelik hazırlanan bu eğitim programında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşturulan eğitmen grupları ders verecek.

Ayrıca, eğitimin yapılacağı illerdeki eğitim organizasyonlarında parti eğitmenleri de görev alacak.

Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi, Genel Merkez’in belirlediği takvim doğrultusunda, belirlenen bölge merkezlerinde Haziran ve Temmuz aylarında Büyükşehirler için iki, Eylül ayından itibaren de diğer iller için bir günlük program halinde uygulanmaya devam edecek.

Bu programlara katılım için başvurular, internet aracılığıyla CHP WEB Sayfası üzerinden sürüyor.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google