CHP Genel Merkez

Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr
  • Güncel Haberler

Ankara Milletvekili Tarhan; “Onu yedirmeyiz, bunu yedirtmeyiz diye diye diyetisyene dönen Başbakan”

Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, “rüşvet ve yolsuzluk” operasyonuna değinerek, “Telaştan yanlış üzerine yanlışlar yaptı Başbakan… Yüzü kireç, kollarına inme inmiş gibi bitkin ‘kimse benim ülkemde operasyon yapamaz’la başlayıp, ‘bizim Allahımız var’ diye devam etti ya pes!… Sanki abdestli yapılan hırsızlık günahta indirim nedeniymiş gibi” dedi.

Tarhan yaptığı açıklamada “rüşvet ve yolsuzluk” operasyonunu değerlendirdi.

“Şu yoksul ülkenin yoksullarının aklına ziyan paralar saçıldı bir haftadır kutulardan” diyen Tarhan, şöyle devam etti: “Telaştan yanlış üzerine yanlışlar yaptı Başbakan… Yüzü kireç, kollarına inme inmiş gibi bitkin ‘kimse benim ülkemde operasyon yapamaz’la başlayıp, ‘bizim Allahımız var’ diye devam etti ya pes!… Sanki abdestli yapılan hırsızlık günahta indirim nedeniymiş gibi.

Onu yedirmeyiz, bunu yedirtmeyiz diye diye diyetisyene dönen Başbakan’a sormak gerekir. Kundura aromalı dolarları yedirmek ‘caiz midir’ yoksa kural değişmiş, ‘bir elin çaldığından öbür elin haberi olmasın’ olmuş da biz mi duymamışız?”

-“Bir numarasına ulaşılarak bu talan örgütü çökertilmeli”-

Görünenin 11 yıllık buz dağının sadece su üstündeki kısmı olduğunu ifade eden Tarhan, “Başbakanla çektirilen fotoğraflar, danışmanlarının, bakanlarının adı geçen videolar da göstermektedir ki, devamı gelecektir. İşte bu korkuyla şaibeli isimler korunmuş, operasyona açıkça müdahale edilmiştir. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne hakkında yolsuzluk soruşturmaları olduğu iddia edilen bir isim getirilerek sürece tüy dikilmiştir. Çünkü ‘suçluların telaşı içindedirler’ Çürümüşlük münferit değil, yaygındır. Şebekenin muhtemel ki tepelerde bir yerlerdeki ‘bir numarasına’ ulaşılarak bu talan örgütü çökertilmeli ve kendi adaleti ile yargılanmalıdır” dedi.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »