CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

Amasya Milletvekili Topal’dan Etimesgut’a destek…

Amasya Milletvekili Ramis Topal CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Mehmet Yula ve CHP Etimesgut İlçe Başkanı Faruk Özdemir ziyaret etti.

Amasya Milletvekili Ramis Topal beraberindeki Amasyalı hemşerileri ile birlikte CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Mehmet Yula’yı ziyaret etti. Amasya Milletvekili Ramis Topal Ankara’daki Belediye Başkanlığı sayısını arttırmasına kesin gözü ile bakılan CHP’nin iddialı olduğu ilçelerden birisinin de Etimesgut olduğunu ifade etti. Ankara’ya birlik ve beraberlik gelmesi gerektiğini söyleyen Topal, Mehmet Yula’nın Etimesgut için çok doğru bir karar olduğunu, bölgede bulunan hemşerilerinden de olumlu tepkiler aldığını, Etimesgut’da yaşayan 5000’den fazla Amasyalı hemşerilerim adına Mehmet Yula’nın yanında olduğunu iletmek için ziyarete geldiklerini ifade etti.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Mehmet Yula ziyarete gelen Amasya Milletvekili Ramis Topal’a teşekkür ederek başladığı konuşmasını şu şekilde devam ettirdi; “Etimesgut her geçen gün büyüyen bir ilçemiz. Etimesgut’u yaşanılabilir bir kent haline getirmek için her kesimden, her şehirden buraya yerleşen Etimesgutlular ile birlikte burayı marka ilçe haline getirmek için yola çıktık. Sokağı çıktığımızda bunu hissediyoruz. Gelen tebrik telefonları, destek mesajlarının ardı arkası kesilmiyor. İlçe yönetimimiz ile birlikte çalışmalarımızı tamamladık ve artık 30 Mart için her şeyimiz hazır. 11 Ocak 2014 saat 13:00’de nihavent düğün salonun ’da Etimesgutlu vatandaşlarımıza projelerimi anlatacağım. Amasyalı, Ordulu, Hataylı, Siirtli, Tekirdağlı 81 şehirden Etimesgut’da yaşayan halkımızı buraya davet ediyorum” dedi. Yula kendisini ziyaret eden Amasya Milletvekili Ramis Topal’a teşekkür etti, bu ziyaretlerin kedisine güç verdiğini söyledi.

Amasya Milletvekili Ramis Topal buradan Etimesgut İlçe Başkanlığına geçti. İlçe Başkanı Faruk Özdemir’i makamında ziyaret eden Topal ilçe başkanlığında bir süre sohbet etti. CHP Etimesgut İlçe Başkanı Faruk Özdemir ziyaretlerinden dolayı Amasya Milletvekili Ramis Topal’a teşekkür etti.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »