CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

Kılıçdaroğlu, Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ”Bu güzel ülkede hepimiz huzur içinde yaşamak zorundayız. Birbirimizin görüşlerine katlanacağız. Aynı görüşü paylaşmayabiliriz ama birbirimize saygılı olmak ve beraber yaşamak zorundayız’‘ dedi.

Kılıçdaroğlu, Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu, herkesin huzur içinde yaşadığı bir ülke yaratmaya çalıştıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, ”Bu güzel ülkede hepimiz huzur içinde yaşamak zorundayız. Birbirimizin görüşlerine katlanacağız. Aynı görüşü paylaşmayabiliriz ama birbirimize saygılı olmak ve beraber yaşamak zorundayız” dedi. Kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ve herkesin görüşüne saygı göstereceklerini belirten Kılıçdaroğlu, bunun demokrasinin gereği olduğunu vurguladı. Siyasetin konusunun din olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, herkesin inancına ve etnik kimliğine saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google