CHP Genel Merkez

Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

Manisa Alaşehir İlçe Ziyareti

Manisa İl Başkanı, İl Yönetimi, İl Kadın Kolları, Alaşehir İlçe Başkanı, İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve Milletvekili adaylarmız öncelikle esnaf ziyareti yapmış; daha sonra Resmi Kurumlar, Kaymakamlık, İlçe Tarım, Milli Eğitim, Tariş ziyaret edilmis, Tariş’te çalışan çoğunluk kadın olan işçilerle birebir görüşülmüş, CHP iktidarında herkes için daha iyi çalışma koşulları sağlanacağı, emeğin en yüce değer olduğu vurgulanmıştır. Taşeron köleliğine son verileceği anlatılmıştır. Daha sonra belde ve köy ziyaretlerine devam edilmiştir. Yeşilyurt, Gümüşçay, Killik, Kemaliye, Kavaklıdere beldeleri ve Ortahan, Subaşı köyleri ziyaret edilmiştir. Çok coşkulu geçen ziyaretimiz, bizi çok mutlu etmiştir. Çiftçinin hak ettiği bedeli alacağı, tarımda yeniden kendine yeten Türkiye yaratılacağı, 2-b arazilerinde tarım yapan köylüye öncelik verileceği, çiftçinin deposunu yarı fiyata dolduracağı anlatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »