CHP Genel Merkez

Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

Kuşadası’nda CHP Halk Butik Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Kadın Kolları tarafından faaliyete geçirilen butikte, ayakkabıdan her türlü elbiseye kadar her şey bulunacak.

Fakir ve yardıma muhtaçlar, Altı Oklu butik mağazasına girip ihtiyacı olan eşyayı bedava alabilecek.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “CHP Butik” sayesinde yardımların yoksul vatandaşlara rencide edilmeden ulaştırılacağını vurgulayarak, “Bir elin verdiğini diğer el görmemeli. Bu yüzden büyük bir gizlilik ve dikkat içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunu oy toplamak için de yapmıyoruz. Yardıma muhtaçlar, bir dükkana girer gibi CHP Butik’e gidip, ihtiyacını alıp hiçbir ücret ödemeyecek.” dedi.

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi  Ayla Eğit, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, CHP Aydın 1. Sıra Milletvekili adayı Bülent Tezcan, CHP Aydın 4. Sıra Milletvekili Adayı Ferda Çağlar Erkut, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in de hazır bulunduğu açılışta, Bülent Tezcan bir konuşma yaptı. Konuşmasında, “Bir işe kadın eli değerse çok güzel olur, siyasete kadın eli değerse siyaset güzel olur.  Hizmete kadın eli değerse o hizmet güzelleşir.” dedi.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »