CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

AKŞAM / “Devlet değil, halk mitingi”

Başkent Ankara’nın Çankaya, Dikmen, Mamak, Tuzluçayır ve Sincan ilçelerinde milletvekili adaylarıyla birlikte seçim otobüsüyle turlayarak halkı selamlayan Kıhçdaroğlu’nun yolu defalarca kesildi. Kılıçdaroğlu, Tuzluçayır’da binlerce kişinin toplanması üzerine “şipşak miting” düzenledi. Pankartları gören Kılıçdaroğlu, “Korsan gösteri yapıyorsunuz. Vallahi yapsanız da yapmasanız da Kemal kardeşiniz konuşacak” dedi.

AKP‘ye güvenilmemesi gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Tipik örnek mi istersiniz. Bir pankart var ‘Kombasan, Yimpaş paramız zehir zıkkım olsun’ diyor. Deniz Feneri de onlardan birisi. Din iman dediler paramızı yediler” diye konuştu.

KALABALIK GÖRÜNSÜN

“Vur vur inlesin Başbakan dinlesin” sloganları atılması üzerineKılıçdaroğlu, “Hiç meraklanmayın o dinleyecek. O dinleyince ezberi de, ağzı da bozuluyor” diye konuştu. “Biz devlet arabasıyla değil, tabanvay ile geldik” pankartını da okuyan CHPlideri şöyle devam etti:Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingleri, devlet mitingleridir. Miting yapınca devlet okulları tatil olur, devlet daireleri tatil olur, yandaş fabrikalar kapanır. Neymiş, Recep Bey’in mitingi kalabalık görünsün diye.” Sincan’da da binlerce kişiye hitap eden Kılıçdaroğlu, üniversite sözü verdi, metronun 16 yıldır bitirilemeyişini eleştirdi. Alanda açılan, “Kıhçdaroğlu’nun voltajı ampulü patlatacak” pankartı dikkat çekti.
CHP otobüsünün geçişlerinde aralarında MHP, BBP, EMEP ve TKP dahil çeşitli partilerin binalarında bulunan partililer de Kılıçdaroğlu‘na el salladı.

MALİYE BAKANI HAZIR

Kılıçdaroğlu’nun Ankara gezisinde renkli diyaloglar yaşandı. Bir belediye otobüsü şoförü kırmızı ışıkta beklerken Kılıçdaroğlu‘na çiçek verip şaşırttı. Bir vatandaş “Allah’ına kurban” diye bağırırken, takım elbiseli bir genç Kıhçdaroğlu’nun otobüsüne yanaşarak, “Sizin Maliye Bakanınız olacağım” dedi. Cebeci’de de otobüsten inenKılıçdaroğlu tekerlekli sandalyedeki yaşlı bir kadının yanına gidip elini öptü, bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

1 Yanıt var “AKŞAM / “Devlet değil, halk mitingi””

• yorumu gönderen : Mufitd
    akp devlet gücüyle miting yapar, CHP halkın desteğiyle miting yapar.fark burada!

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »