CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

Kılıçdaroğlu Elmadağ’da halkın sorunlarını dinleyip iftar sofrasına konuk oldu.

Kılıçdaroğlu vatandaşın sofrasındaGenel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Elmadağ ilçesinin gecekondularıyla ünlü semti Yeşildere’ye giderek Seyit Cemali ve Fatih mahallelerini gezdi.

Kılıçdaroğlu, Mahalle muhtarları Ersin Çelebi ve Bayram İnce’nin de yardımlarıyla bölge hakkında bilgiler alıp vatandaşın sorunlarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kılıçdaroğlu mahalle sakinlerinin sorunlarını ayrıntıları ile dinleyip her biri ile ayrı ayrı ilgilendi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Yeşildere Mahallesi’nde yaşamlarını sürdüren Mehmet Koç’un davetlisi olarak iftar yemeği ile ziyaretini devam ettirdi.

Geçtiğimiz genel seçimlerde Kılıçdaroğlu ile tanıştığını söyleyen Mehmet Koç’un eşi Halime Koç Kılıçdaroğlu’nu iftar yemeğine davet etti. Bu nazik davet üzerine Kılıçdaroğlu aileyi kırmayarak iftar yemeğine katılacağını belirtti. Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşılayan dört çocuklu ve hayvan yetiştiriciliği işi ile uğraşan Koç ailesi kurdukları yer sofrasında Kılıçdaroğlu ile birlikte iftar açtı. İftar yemeğinde mercimek çorbası, bezelye yemeği ve kadayıf tatlısı vardı. Kurulan dört ayrı yer sofrasında kırka yakın vatandaş iftar açarken Kılıçdaroğlu’nun rahat bir şekilde zorlanmadan bağdaş kurarak oturması dikkatleri çekti. Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın da katıldığı iftar yemeği son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, yemek katılımcıların hoş sohbetleri ile tatlandı.

Kılıçdaroğlu vatandaşın sofrasındaİftar sonrasında vatandaşların terör başta olmak üzere ekonomik kriz, işsizlik ve demokrasi gibi konularda sorularını cevaplandıran Kılıçdaroğlu, Terör konusunu hiç bir parti tek başına çözemez. Ancak tüm partiler bir araya gelerek soruna çözümler arayabilirler” dedi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra engelli olan Hasan ve Fadime Aydoğan kardeşleri evinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve Elmadağ İlçe Başkanı Ömer Kurt’a Aydoğan kardeşlere gereken yardımın yapılması talimatını verdi. Kurt, eğer Elmadağ Belediyesi yapılacak eve ruhsat verirse maddi ve manevi yardımda bulunacaklarını ifade etti.

İftar sonrası mahallenin kahvehanesine de uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşilderelilerle birlikte çay içerek sohbet etti. Kahvehane sahibine, “Müşterilerinin hepsini topla CHP Genel Merkezi’ne gelin benim konuğum olun. Birer çay da orada içelim” diyerek yeniden randevulaşan Kılıçdaroğlu, akşamın geç saatlerine kadar mahallede kalarak vatandaşlarla görüştü.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »