CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

CHP Parti Okulu’nda yarın “Siyasi Eğitim Çalışmalarında Avrupa ve Almanya Deneyimleri” konulu çalıştay yapılacak.

Sosyal Demokrasi Derneği ve Friedrich Ebert Vakfı işbirliğiyle, “Siyasi Eğitim Çalışmalarında Avrupa ve Almanya Deneyimleri” konulu  bir toplantı düzenlendi.

8 Mayıs 2012 tarihinde, Çevre Sokak’ta bulunan Parti Okulu’nda yapılacak toplantının sabah oturumunda, siyasal eğitim ve parti okulu deneyimlerinin konuşulduğu bir çalıştay yapılacak, öğleden sonraki oturumda ise Christian Krell, Almanya’da bulunan FES Sosyal Demokrasi Akademisinin işleyiş ve yöntemlerini anlatacaktır.

Toplantı, Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan SARI, Ankara İl Başkanı Zeki ALÇIN, Parti İçi Eğitim Kurulu üyeleri, Parti Okulu katılımcıları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile Sosyal Demokrasi Derneği Genel Başkanı Erol TUNCER, Dernek Yöneticileri ve üyeleri; FES Türkiye Temsilciliği yetkilileri ve FES Sosyal Demokrasi Akademisi Direktörü Christian Krell’in katılımı ile gerçekleşecektir.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google