CHP Genel Merkez

Tel : 0312 420 58 22
Görev :
İl : Edirne

Recep Gürkan 1 Ağustos 1964′de Edirne İpsala’da doğdu. Babasının adı Galip, annesinin adı Ümmüş’tür.

Öğretmen, Eğitim Yöneticisi; Trakya Üniversitesi Edirne Eğitim Yüksek Okulu ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümünü bitirdi.

Çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Edirne Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ile Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2004 yılında Edirne İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü iken Edirne Valiliği Sınır Ötesi İşbirliği Faaliyetleri ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarında görev aldı. Trakya Kalkınma Birliği Genel Sekreterliği, Trakya Üniversitesi Genel Sekreterliği ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Edirne Atatürkçü Düşünce, Çağdaş Yaşamı Destekleme, Fotoğraf Sanatı Derneklerinin Kurucu Üyelikleri ve Yöneticiliklerinde bulundu. Eğitim-İş Sendikası İl Başkanlığı, Eğitim Sen Genel Merkez Kurucu üyeliği yaptı. Edirne Televizyonu tarafından 2010 yılında “Edirne’nin En Başarılı Bürokratı” seçildi.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesidir.

Orta düzeyde İngilizce bilen, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google