11.01.2017
Yazı Boyutu: A- A+
GENEL KURULDA AKP’LİLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN HÜRRİYET: "YERE BATSIN SARAYLARINIZ"

TBMM Genel Kurulunda, Anayasa değişiklik teklifinin birinci tur görüşmelerinde 3. madde için gizli oylama yapılırken AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, açık oylamaları cep telefonu ile çekmeye çalışan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın üzerine yürüyerek fiziki müdahalede bulundu.

AKP’li Elitaş’ın saldırısına uğrayan Hürriyet, Genel Kurulda kendisine düzenlenen saldırıya ilişkin şöyle konuştu:

"MÜDAHALEYE UĞRAYAN BEN, MAĞDUR SİZ"

"Mağdur edilen ben müdahale, fiziki müdahaleye uğrayan ben, konuşan siz, gene mağdur olan siz. Gene burada çıkıp hikaye anlatan siz. Arkadaşlar bir grup başkanvekiline (AKP’li Mustafa Elitaş) yakışmıyor, bir kadına fiziki müdahalede bulunmak. Burada sizi kınıyorum Sayın Elitaş. İdare Amiri ( AKP’li Ahmet Gündoğdu) sizi de kınıyorum. Resmen telefonu elimden gaspettiniz, fiziki müdahalede bulundunuz.

"BOYNUMUN HALİNİ GÖRÜYOR MUSUNUZ?"

Bakın boynumun halini görüyor musunuz? Yalancı da sizsiniz, burada insanları kandırmaya çalışıyorsunuz, kınıyorum. Bir kadına saldırabilecek kadar gözü dönmüş olmanızı kınıyorum. Bir kadına müdahale edebilecek kadar başkanlık hırsına bürünmüş olmanızdan dolayı sizi kınıyorum.

"YERE BATSIN SARAYLARINIZ"

Bir kere daha söylüyorum; Yere batsın saraylarınız, yere batsın başkanlığınız, yere batsın anayasanız, yere batsın hırsınız..."