22.10.2020

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKÇEN: “CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR KOLTUĞUNDAN KALKSA 17 GENÇ BU ÜLKEYİ BİN KAT İYİ YÖNETİR”

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından Dolar kurunun artışı üzerine yazılı bir açıklama yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen, “Takıntılı ekonomi politikaları ve bütün kaderini inşaat sektörüne yüklemiş bir ülkenin bugünlük bilançosu: Dış borcunda ve dolayısıyla geleceğinde 65 milyar TL ek borç. Sorumluyu uzaklarda, partilerde, yalnızca damatta aramak anlamsız. Geleceğimizi çalan Recep Tayyip Erdoğan’dır.” dedi.
Gökçen, “Vatandaşın boğazından çaldıkları ekmeği askıya asıp başında fotoğraf çektirenler bu halkın derdine ortak değildir. Geleceğinin ve gencinin omzuna 1 günde 65 milyar TL’lik borç yükleyenler vatansever değildir. Erken seçim bir siyasi hesap değil, bu ülkenin tek kurtuluş yoludur.” ifadesini kullandı.
Gökçe Gökçen, “Tekrar söylüyorum, 1 cumhurbaşkanı ve 16 bakan bugün koltuğundan kalksa ve yerine yıllardır bu iktidarın zulmettiği rastgele 17 genç otursa bu ülkeyi bin kat iyi yönetir. Yine tekrar söylüyorum, siz varken bu ülkenin başka bir düşmana ihtiyacı yok.” dedi.