31.03.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, 2019 MAHALLİ İDARELER SEÇİMİ İÇİN OYUNU KULLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 Mahalli İdareler Seçimi için oyunu Çukurambar Arjantin İlkokulu'nda kullandı.
Okul bahçesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, oyunu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile 4202 numaralı sandıkta kullandı.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Değerli basın mensupları, oyumuzu kullandık hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Milyonlarca vatandaşımız sandığa gidecek oyunu kullanacak. Olumsuz hiçbir olay olmadan inşallah vatandaşlarımız tercihlerini yapacaklardır. Güzel bir hava, ağaçlar çiçek açmış, gerçekten de tam bir bahar var. İnşallah Mart’ın sonu bahar oluruz diyoruz.
Hepinize en içten selamlar, saygılar sunuyorum. Sağ olun, var olun diyorum."
Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun açıklama yaptığı sırada Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş ve CHP Çankaya Belediyesi Başkan Adayı Alper Taşdelen de hazır bulundu.

Açıklamasının ardından Yavaş ve Taşdelen ile okuldan ayrılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çukurambar Taksi Durağını ziyaret etti.