23.12.2021

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ADANA'DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da bir benzin istasyonunun açılışını yaptı, Adana Nakliyeciler Sitesi'nde kamyon şoförleri ile kahvaltıda bir araya gelerek şoförlerin talep ve sorunlarını dinledi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları ile görüştü, görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklama yaparak sorularını yanıtladı. 
Sonrasında, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sırelif Kreşi'nin açılışını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kreşte kadınlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kreş açılışı sonrası Adana Büyükşehir Belediyesi Kozan Şehit Kubilay Parkı ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.
Muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle de bir araya gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Adana programı kapsamında son olarak  İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse'yi ziyaret etti, Çukurova Belediyesi Toplu Açılış Törenine katıldı ve Çiftçiler Birliğini ziyaret ederek Birlik Başkanı Mutlu Doğru ve birlik üyeleri ile bir araya geldi. 
Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız... 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler