02.08.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ARHAVİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ (2 AĞUSTOS 2019)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ARHAVİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ 
(2 AĞUSTOS 2019)
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arhavi Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi.
Başkan Kurdoğlu’nu ziyareti öncesinde, kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada ilçenin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi.
Vatandaşlarla Arhavi'deki bir anısını paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Şimdi torun sahibi olduğum kızım o zaman 1 yaşındaydı ve Arhavi'de denizin kenarında bir fotoğraf çektirmiştik. Dolayısıyla Arhavi benim için özel bir yer taşıyor" ifadesini kullandı.
İşsizlikle ilgili de değerlendirmede bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:
"İşsizlik geldi 8,5 milyona dayandı. 8,5 milyon işsiz olur mu arkadaşlar? 17 yılda 8,5 milyon işsiz. Az önce bir kadın geldi yanıma 3 çocuğu var ve üniversiteyi bitirmişler, işsizler. Sorumlusu kim? O kadın mı? Hayır. Onun görevi çocuklarını okutmak mı, okutmuş. Boğazından kesmiş okutmuş, her türlü imkanı sağlamış. 'Üniversiteyi bitirsin daha iyi hayat standardı yakalasın' diye. Bir annenin umudunu kursağında bırakmaya kimin hakkı var? Sarayda yaşayanların hiçbirisinin işsizlik ve para sorunu yok. Bir elleri yağda, bir elleri bağda."
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu'nu makamında ziyaret ederek, kendisiyle bir süre görüştü. 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler