28.12.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, "KIZILCAGÜN: BİR CUMHURİYETİN DOĞUŞU" GÖSTERİSİNİ İZLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara'ya gelişinin 100. Yıldönümü nedeniyle düzenlediği "Kızılcagün: Bir Cumhuriyetin Doğuşu" tiyatral gösterisine katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödüllerini verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Öncelikle hepinize en içten sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum, hepiniz hoş geldiniz.
Olağanüstü güzel bir atmosfer. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yüzüncü yılını kutluyoruz. Yüz yılı geride bıraktık. Ama bugün Avrupa’yla mücadele eden, Avrupa’yla yarışan bir başkenti yeniden inşa etmek için Sayın Mansur Yavaş’ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçtik. Beraber seçtik, hep birlikte seçtik. 
Bizim başkentimizin bir özelliği var, Milli Kurtuluş Savaşının ana omurgası burada atılmıştır. Bizim başkentimizin bir özelliği var, Gazi Meclisimiz burada ve Kurtuluş Savaşını yönetmiştir. O nedenle hepimiz yüzüncü yılı büyük bir coşkuyla ve heyecanla kutluyoruz. 
Tekrar hepiniz hoş geldiniz. Hepinize en içten sevgiler, saygılar sunuyorum. Hepinize en içten bol ve güzel eğlenceler diliyorum. Hepiniz sağ olun, hepiniz var olun.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler