03.11.2021

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU YOZGAT'TA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat’ın Yerköy İlçesinde çiftçilerle kahvaltıda bir araya geldi.
Çiftçilerle kahvaltı sonrasında Ahmet Şevki Ergin Kültür ve Hizmet Vakfını ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vakıf kütüphanesinde Ali Şakir Ergin ile sohbet etti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu daha sonra, Yozgat Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması’nın açılışında konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Yozgat’ta esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, çözüm önerilerini anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat programı kapsamında son olarak, Engelsiz Yaşam Buluşması’nda engelli vatandaşlar, aileleri ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta Yerköy Belediyesi'ni ziyareti sırasında belediye binası önünde bekleyen vatandaşlara seslendi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ile başkanlık makamında görüştü.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat programı dönüşünde Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.
Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

Gündem'den Öne Çıkan Haberler