25.12.2020

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN NOEL YORTUSU MESAJI

Bütün farklılıkları birer zenginlik olarak kabul eden Anadolu coğrafyası, kardeşlik, hak ve adalet temeline dayanan tüm semavi dinlerin de vatanıdır. Bu büyük vatanda yaşayan, Cumhuriyeti benimsemiş halkımızın yüreğinde de ayrımcılık, ırkçılık değil; dostluk, sevgi ve saygı hissi yer almıştır. Demokrasiye olan bağlılığımız, özgür, adil ve huzurlu bir ülkede yaşama arzumuzu, her geçen gün güçlendirmektedir. Vatandaşlarımızın bu isteğini, Cumhuriyetimizin II. yüzyılında, çoğulcu demokrasiyi temel alan bir anlayışla hayata geçireceğimizden şüphem yoktur. Sevgi ve kardeşliği temsil eden Noel Bayramı'nın bu duygu ve inancımızı perçinlemesini diliyor, dünya olarak zor bir yılı geride bırakmaya hazırlanırken, tüm Hristiyan vatandaşlarımızın Noel Yortularını kutluyorum. Kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden, başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın anıları önünde saygıyla eğiliyorum.

KEMAL KILIÇDAROĞLU
CHP Genel Başkanı