15.03.2021

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU; MANİSA TURGUTLU, AHMETLİ VE SALİHLİ'DE...

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU TURGUTLU’DA
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'daki temasları kapsamında Turgutlu ilçesine geçerek Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret etti.
Daha sonra Orta Park Meydanı'nda düzenlenen belediye yatırımları toplu açılış törenine katılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, insana, hizmete, ekmeğe, alın terine ve adalete dayalı bir siyaset anlayışını bina etmek istediklerini söyledi.
İşsizliğin nedeninin yanlış politikalar olduğunu, bu yanlışların nedenini iktidar partisine soracaklarını belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bu benim sorumluluğum. Belediyelerimiz de yaptığı her işin, harcadığı her kuruşun hesabını verecek. O para milletin parası." diye konuştu.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin üretim esaslı ekonomi modelini benimsemesi gerektiğini, özellikle gıda alanında ihtiyaçların ithalatla karşılanması durumunda ülkenin dış borcunun artacağını dile getirdi.
Kadına yönelik şiddete de değinen CHP lideri Kılıçdaroğlu, İslam'ın kadını yücelttiğini, Hz. Muhammed'in "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" diyerek kadına verdiği değeri gösterdiğini, Türk örf ve adetlerinin de anneyi en saygın yere koyduğunu ifade etti.
"Dini değerlerimizde ve geleneklerimizde kadın bu kadar özel bir yere konmuşken şiddet uygulanmasına anlam veremiyorum" diyen Kılıçdaroğlu, kadına yönelik şiddeti, toplumun ve siyasetin iş birliği içinde sona erdirmesi gerektiğini, Türkiye'deki tüm belediyelerin şiddete uğrayan kadınlar için "Kadın Sığınma Evi" kurmasına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında Türkiye'ye sevgiyi, bereketi, güzelliği getireceklerini anlatarak "Kimsenin kimseye muhtaç olmadığı bir toplum inşa etmek istiyoruz. Türkiye'nin coğrafyasına bu güzelliği getireceğiz. Önce Allah'a, sonra kendimize güveniyoruz. Bu güzel ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Kararlıyım, ben beylerin paşaların çocuğu değilim. Ben halkın çocuğuyum. Sizinle birlikte yaşayacağım. O zaman ben rahat ederim." ifadelerini kullandı.
Hizmete açılan projeleri tanıtmak için eşi Sabriye Akın ile kürsüye çıkan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da "Kadına Yönelik Şiddete Hayır" yazılı pankart açtı.
Aralarında kültür merkezi, taziye evi, park ve asfalt şantiyesinin bulunduğu yatırımların açılış kurdelesini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve İlçe Belediye Başkanı Akın birlikte kesti.
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU AHMETLİ’DE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa Ahmetli İlçe Başkanlığı hizmet binası açılışında yaptığı konuşmada, CHP olarak siyaseti bir zenginleşme aracı olarak değil halka hizmet vesilesi gördüklerini söyledi. Genel seçimlerde iktidara talip olduklarını dile getiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Adaleti sağlayacağız, bu mücadeleyi vereceğiz, kararlı olacağız, ayrım yapmadan yöneteceğiz, dini, etnik kökeni, siyasete malzeme etmeyeceğiz. Bizim için insan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır, başımın üstünde yeri vardır." diye konuştu.
Türkiye coğrafyasında evine helal ekmek götürme telaşında olan herkesin kendisinin dostu olduğunu vurgulayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
"Yerel seçimlerde dedik ki 'Martın sonu bahar'. Yerel seçimlerde martın sonu bahar oldu. Yerel seçimlerde Türkiye'yi yeni bir siyaset anlayışı getirdik. Şimdi genel seçimlerde Türkiye genelinde baharı beraber getireceğiz. Huzurlu bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Kavgadan uzak, barış içinde yaşayan bir kitle olacak Türkiye. Birlikte yaşayacak, birlikte yöneteceğiz. Önce Allah'a, sonra kendinize, en son bu kardeşinize güveneceksiniz. Görecekseniz, bu Türkiye'de hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız."
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından CHP Ahmetli İlçe Başkanlığının açılış kurdelesi kesildi.
Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU SALİHLİ’DE
Ahmetli’deki programının ardından Salihli ilçesine geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada da ilçe başkanlığı hizmet binasının açılışını yaptı. Törende partililere hitap eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde yaptıkları maske ve dezenfektan dağıtımı ile Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin ayrım yapmaksızın herkese yardım ettiğini belirterek "Bizim belediye başkanlarımız insanları seviyor, her evde huzurun ve bereketin olmasın istiyor. Zorlukları birlikte aşacağız. Kararlı bir şekilde dostlarımızla birlikte yola devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından açılışını yaptığı CHP Salihli İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Salihli'de Muhtarlar Buluşması'na katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Salihli Ziraat Odası'nı da ziyaret ederek Oda Başkanı Cem Yalvaç ile makamında görüştü.
Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...