04.10.2021

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN SABAH 07.00'DE ABANT GÖLÜ ETRAFINDA 7 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili kampı için geldiği Abant'ta bu sabah gölün etrafında tam turluk bir yürüyüş yaptı. 7 kilometreyi 67 dakikada yüksek tempoyla yürüyen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi, balık yakalayanlara “rastgele” dedi.
CHP TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı çalışmalarının son gününde ssabah 07.00’de Abant Gölü etrafında yürüyüşe çıkan CHP lideri Kılıçdaroğlu, 7 kilometrelik parkuru 67 dakikada tamamladı. Yanındaki az sayıdaki milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısını yürüyüş temposuyla zorlayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, göl kenarında karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti, balık yakalayanlara “rastgele” dedi. Bazı vatandaşlar CHP lideri Kılıçdaroğlu ile el ele tutuşarak ailecek fotoğraf çektirirken, CHP Lideri de foto muhabirlerinin makinesini alarak birkaç kare doğa fotoğrafı çekti.
Gezide karşılaştığı köpekleri okşayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gölden balık yakalayan bir vatandaşın yakaladığı sazanı da inceledi. Vatandaşın yakaladığı balığı göstermek istemesi üzerine yanına giden CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Hazine gibi saklamışsın vallahi, bayağı büyük" dedi. Vatandaş balığı kendisine hediye etmek istedi ancak Genel Başkan Kılıçdaroğlu "Hayır sağ ol, rastgele" diyerek teşekkür etti.
“YORGUNLUK DEĞİL GÜZELLİK VAR”
Yürüyüş sırasında kendisine yöneltilen “yorgunluk var mı" sorusu üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
“Yorgunluk değil güzellik var. Gayet güzel arkadaşlarla beraber yürüyoruz. Doğa oldukça güzel, yol güzel. Dün de milletvekillerimizle aileleriyle beraber güzel bir toplantımız oldu. Kampın yoğunluğunun olması gerekir zaten, bilgi olarak birikim olarak deneyim olarak arkadaşlar görüşlerini aktarıyor özellikle kapalı toplantılarda.”
Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

Gündem'den Öne Çıkan Haberler