05.07.2019

CHP PARTİ OKULU’NUN 30. GENÇLİK KAMPI NEVŞEHİR’DE BAŞLADI

CHP PARTİ OKULU’NUN 30. GENÇLİK KAMPI NEVŞEHİR’DE BAŞLADI
Türkiye’nin dört bir yanından 18 – 30 yaş aralığında gençlerin katıldığı Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi Gençlik Yaz Kampı bugün Nevşehir Kapadokya’da başladı.
CHP üyesi ve gönüllüsü gençlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan eğitimde, Dünyada Sosyal Demokrat İdeoloji, Türkiye’de Sosyal Demokrat İdeoloji, Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı, Evrensel İnsan Hakları, Kadın Erkek Eşitliği, Basın Özgürlüğü, Dünyada İz Bırakan Devrimler, Çalışma Hayatı, Emek ve Sendikalar ile Atatürk’ü Anlamak konuları anlatılacak. Kampın eğitmenliklerini Denizli Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Parti Meclisi Üyesi Yüksel Taşkın, Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman, Parti İçi Eğitim Sorumlusu 26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Umut Oran yapacak. Kamp sürecinde Umut Oran ve Ürgüp Eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş de “Deneyim Konuşuyor” söyleşileri gerçekleştirecekler.
Kamp içerisinde ayrıca Medyayı Anlamak, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Beden Dili Okuma ve Etkili Kullanımı, Harmandalı Zeybeği gibi çalışmalar gerçekleştirilecek, ekip oyunları ve turnuvalar düzenlenecek.
Yaz boyunca devam edecek kamplara başvurmak isteyen gençler, aşağıdaki bağlantıdan başvuru formuna ulaşabilirler.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS2aIvpYzOEkY5f9iURovYoB6gqUkQYQNx7ntn_0Bdt353oA/viewform

Gündem'den Öne Çıkan Haberler