26.04.2024

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel Denizli’de: “Başarı, Adayla Örgütün Uyumu Sayesinde”

Cumhuriyet Halk Partisi ,CHP Genel Başkanı Özgür Özel,CHP Denizli İl Başkanlığı,Ali Osman Horzum,kırmızı motosiklet,Türkiye İttifakı,İşimiz Gücümüz Denizli,İşimiz Gücümüz Türkiye,chp.org.tr

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel, burada yaptığı konuşmada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kazanılması hakkında, “Bu başarı elde edildiyse adayla örgütün uyumu sayesinde. Ortak hayallerine örgütümüzün desteği sayesinde” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, CHP Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel Başkan Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin kazanılmasının ardından Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a verdiği motosiklet sözünü tuttu. Özel, Horzum’a motosikletini hediye etti. Ziyaretin ardından konuşan Özel, “Her seçimin iz bırakan bir anısı oluyor. Bu seçimde de Denizli’de mevcut belediyenin çok güçlü olduğu, CHP’nin yerine bir rekabete girişemeyeceği ifade ediliyordu. Aslında biz CHP olarak büyükşehir belediye başkan adayı arayışımızı, iki arkadaşımız samimiyetle sürdürdüler. Çünkü onlar bir şeye inanmışlardı, biz bu belediyeyi alırız. Onlar hayallerine ortak olacak bir aday bulamadılar. Sonra onların ve örgütümüzün bu ayakları yere basan, bu seçimi kazanabilecek bir aday noktasında Nuri Çavuşoğlu noktasında birleştiler. Bana geldiler. Dedi ki Nuri’yi aday yapacağız, biz bu seçimi alırız. Ben çok inandığım, güvendiğim bu insanların gözündeki o ışıltıdan etkilendim, Nuri Çavuşoğlu’nu aday gösterdik. Çok iyi bir kampanya yaptı” dedi. “Hızla kampanyası iyiye gittiği günlerden birinde biz bir araya geldiğimizde başkanımız dedi ki iki büyük hayalim var” ifadelerini kullanan Özel, şöyle devam etti:

“İKİ BÜYÜK HAYALİ VARDI”

“Nedir? Denizli Büyükşehir’i almak bir tanesi, bir tanesi de kırmızı bir tane motosiklet hayali varmış. Ben de o gün dedim ki sen Denizli Büyükşehir’i al, motoru almak bizden. Motor benim sana şahsi hediyem olsun dedim. Söz mü dedi, söz dedim. Kırmızı olacak ama dedi. Olur dedik. Sonra olay aramızda böyle bir ödül, iddia gibi kaldı. Seçim akşamı biz bütün Türkiye’den sonuç alıyoruz. Gökhan Başkanım Kilis’i aldık diye haberi verdikten hemen sonra altın sandıklara bakmak istiyoruz. Herkes altın sandıkları yani o ille ilgili en hızlı sonucu verecek sandıklara bakarken ben de sayın başkanımı aradım. Dedim ki başkanım altın sandıkları biraz hızlı girer miyiz, Denizli’den gelen haberler iyi. İyi, iyi alıyoruz Denizli’yi dedi. Aman dedim gevşemeyelim, sandıkları girelim. Tamam mı başkanım, tamam dedi. Tam kapatıyorum. Başkanım benim de bir talebim olabilir mi dedi. Ben de tamam, nedir talebin dedim. Benim motor 300 cc. olabilir mi dedi. Öyle olunca helali hoş olsun, araştırdık. İstediği marka, model ve renk Sivas’ta varmış. Sivas’tan bulundu, getirildi, kendisine teslim edildi. Ücretini Manisa İş Bankası Şubesi’nden yatırdık.”

“BÜYÜK HEYECAN, BÜYÜK BAŞARIYA DÖNÜŞTÜ”

“Ankara’dan yatırınca partiye mi aldırdın derler. Borç bizim borcumuz. Şimdi o hediyeyi kendisine takdim etmek üzere buradayız. Tabi anahtar hala bende. Tabi bu hediyenin kurdelesini büyükşehir belediye başkanımız çözsün. Bu başarı elde edildiyse adayla örgütün uyumu sayesinde. Ortak hayallerine örgütümüzün desteği sayesinde. Örneğin bana ilk haberlerden bir tanesi Sayın Kepenek, belediye başkanı olarak bir ilçe kongresinde başarı dileklerimi ifade ettiğim telgrafı okumuş. Telefon geldi, değişime büyük destek var, ayakta alkışlandı diye. Başkanımı görünce gözümde canlandı. Sonra o büyük heyecan, bu büyük başarıya dönüştü.”


CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ'DE

Gündem'den Öne Çıkan Haberler