RAŞİT GÜNEŞ

AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI İlçe Başkanı

Özgeçmişi

Alagöz İlkokulunu birdı.İsmet İnönü Otaokulunu bitirdi.Sandıklı Lisesini bitirdi.Denizli EĞİTİM ENSTİTÜSÜNE GİRDİM ANKARA EGİTİM ENSTİTÜSÜNÜ BİTİRDİM.İLK GÖREVE ERZURUM KARAYAZI CAVUŞ KÖYÜ İLK OKULUNDA BAŞLADIM İKİNCİ TAYİNİM GAZİANTEP NİZİP İLÇESİ YUKARI ÇARDAK KÖYÜ İLK OKULU TEKRAR ERZURUM TEKMAN GÜNEŞLİ KÖYÜ İLKOKULU DAHA SORA AFYON SANDIKLI ÇEVREPINAR İLKOKULU SANDIKLI İLÇESİ BAŞTEPE İLKÖĞRETİM OKULU SANDIKLI MERKEZ MEHMET AKİF İLKÖĞRETİM OKULU OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE 1999 YILI SANDIKLI İLÇE MİLLİEĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2002 BAŞTEPE OKUL MÜDÜRLÜĞÜ 2004 YILI TEMMUZ AYI EMEKLİLİK BU ARADA 1992 1999 ARASI EGİT SEN VE EĞİTİM SEN İLÇE TESİLCİLİĞİ BAŞKANLIĞI YAPTIM 2004 YILINDA EMEKLİ OLUNCA CUMHURİYET HALK PARTİSİNE ÜYE OLDUM YÖNETİM KADEMELERİNDE ÇALIŞTIM 12 OCAK2020 TARİHİNDE YAPILAN SEÇİMLE İLÇE BAŞKANI OLDUM.

Mesaj Gönderin

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.