ÜLGÜR GÖKHAN

E-Posta :ulgurgokhan@canakkale.bel.tr
Web Sitesi :
ÖZGEÇMİŞ

Ülgür GÖKHAN 1 Nisan 1950 Çanakkale doğumludur. İlköğrenimini Çanakkale 18 Mart İlkokulu' nda, orta ve lise öğrenimini Galatasaray Lisesi' nde tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden 1976 yılında mezun olmuştur. Askerlik görevinin ardından 1980 yılında Çanakkale' ye dönerek ticari yaşamına başlamıştır. Siyasi Kariyeri 1989 SHP Belediye Meclis Üyeliği 1992 CHP Kurucu İl Başkanlığı 1995 CHP- SHP Birleşme Kurultayı CHP Divan Başkanlığı 1999 CHP Belediye Meclis Üyeliği 2002 - Halen Çanakkale Belediye Başkanlığı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası' nda, ÇanakkaleSpor’da yöneticilik yaptı. ÇASİAD ve Galatasaraylılar Derneği Üyesi. UCLG-MEWA Ombudsmanı, Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi, SODEM Denetim Kurulu Üyesi Ülgür Gökhan, iki çocuk ve bir de torun sahibidir.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu

Güvenlik Resmi