EMRE ÇAM

Web Sitesi :
ÖZGEÇMİŞ

Irtibat numaralari : 0033.782.60.34.13 - 0553.323.80.20

14 Kasım 1987’de Fransa’da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Fransa’da gerçekleştirdi. 2011 yılında Strasbourg Business School, Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olduktan sonra, çift diploma kazancını elde etmek için 1 sene İrlanda’da Dublin Business School’da okudu. Daha sonra, 2013 senesinde, İngiltere’de Leeds Universitesi’nde 1 sene Uluslararası İlişkiler eğitimi aldı. Yurtdışında kalmasına rağmen Türkiye’yi yakından takip etti. Ülkedeki en büyük sıkıntının adaletsizlik ve hukuksuzluk olduğunu düşünerekten ve bir gün Türkiye’ye geri dönmeyi arzuladığından ötürü, Hukuk okumaya başladı. Şu anda Strasbourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi. Ayrıca, bir dönem Fransa Türk Öğrenciler Kongresi’nde de görev aldı. Fransa Parti Sosyalist ’in gençlik kolu Genç Sosyalistler Hareketi’nin Strasbourg kentinde de aktif olarak yönetiminde görev yapıyor. Parti Meclisi üyesi seçilmeden önce yürüttügü CHP Strasbourg Birliği’nde sekreterlik görevini devam ettirmekte.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu

Güvenlik Resmi