EMRAH ARSLAN

Ad Soyad :EMRAH ARSLAN
Web Sitesi :
ÖZGEÇMİŞ

1984 yılında Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesinde  doğdu. İlkokulu Atatürk İlkokulunda, orta okul ve liseyi Lüleburgaz Anadolu Lisesinde okudu. Yüksek Öğrenimini 2007 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde  Bölümü' nde tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde ikinci üniversite eğitimini devam ettirmektedir.

2002 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye oldu. 2002-2004 yılları arasında CHP Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Yöneticiliği yaptı.

Üniversite yıllarında Atatürkçü Düşünce Topluluğunun Kuruculuğu ve Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanlığında bulundu. Malatya İnönü Üniversitesinde yapılan 1. Atatürkçü Düşünce Toplulukları Çalıştayına  Kırıkkale Üniversitesini temsilen katıldı.

2003 yılında Lüleburgaz Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği kurucu başkanı olarak görev aldı ve 2017 yılına kadar 5 dönem Başkanlık görevinde bulundu. 2008 yılında Kars ili Akyaka ilçesinde kısa dönem er olarak askerlik görevini tamamladı ve sonrasında 2009 yılında kendine ait Serbest Avukatlık Bürosunu açtı.

2012 yılında CHP Lüleburgaz İlçe Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Emrah ARSLAN, sonrasında yapılan CHP Kırklareli İl kongresinde Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak seçildi. Bu görevlerinin yanı sıra 2010-2012 yılları arasında Lüleburgaz Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Sekreterlik görevini de yürüttü. Emrah ARSLAN, Lüleburgazspor ve Beşiktaş Jimnastik Kulubü Kongre Üyesidir.

2014 yerel seçimlerinde Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeliğine aday oldu. 2009-2014 yılları arasında 2 dönem Kırklareli Barosu İlçe temsilciliği, 2014-2016 yılları arasında ise Kırklareli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2016 yılından bu yana Kırklareli Barosu İnsan Hakları Komisyon Başkanlığı, Kırklareli Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkan Yardımcılığı ve Kırklareli Barosu Staj Eğitim Merkezinde Ceza Hukuku, Ceza Muhakemeleri Hukuku, Hukuk Felsefesi ile Siyaset ve Hukuk alanlarında stajyer avukat meslektaşlarına danışmanlık yapmaktadır.

07 Ocak 2018 tarihinde yapılan İl Kongresi sonrası CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu Başkanı seçilen Emrah ARSLAN, 03-04 Şubat 2018 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Adalet ve Cesaret Kurultayında Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi olarak seçildi.

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Belgesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı & Adalet Bakanlığı Başarı Sertifikası bulunan Emrah ARSLAN evli ve bir kız çocuk babasıdır.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu

Güvenlik Resmi