GONCA YELDA ORHAN

Telefon :
Web Sitesi :
ÖZGEÇMİŞ

1975 Eskişehir dogumluyum,İlk- Orta ve Lise eğitimimi Kayseride tamamladım.Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler  Fakultesı Iktıdat bölumunde okurken siyasi hayatımla beraber 1998 yılında Turizm seyahat acentası açarak ticari hayatıma başladım ve halen devam etmekteyi.Sektörümde her konuda öncü olup turizm konusunda bağlı bulundugum dernek ve birliklerde çeşitli görevlerde bulundum.Siyasi hayatım aktif olarak  okul yıllarında başladı,Lise hayatım boyunca Cumhuriyet Halk Partisi lise komisyonlarında görev yaptım.

Üniversitede okurken CHP Kayseri İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği yaptım.

Kayseri Kocasinan ilçesinde iki dönem yönetici olarak ‘’Kadın dan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’’ görevinde bulundum.

‘’Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı’’ görevinde bulundum. İki dönem ‘’Kadın Kolları Kurultay Delegeliği’’ ve bu dönemle birlikte ikinci defa partililerimiz tarafından Kurultay Delegeliği ile onurlandırıldım.

Hayatım boyunca savunduğum fikir ve düşüncelerimi tanıştığım her insana anlattım ve paylaştım. Mücadelemden ve davamdan hiç geri adım atmadığım , emek verdiğim partim için hiçbir çıkar gözetmeksizin tüm kararlılığım ile bir kadın olarak cesur ve yürekli bir şekilde bir parti neferi olarak yol yürüyorum.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu

Güvenlik Resmi