07.07.2017

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NDE 24. GÜN TAMAMLANDI

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NDE 24. GÜN TAMAMLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün 24. gününde ilk etaba Tuzla’daki kamp alanından başladı.

E-5 boyunca yürüyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu önderliğindeki kortej, Pendik Kaynarca’dan itibaren sahil yoluna indi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Pendik’ten sahile inerken arkasındaki kalabalık Tuzla’ya kadar uzandı.

Pendik sahilde kurulan dinlenme alanındaki mola sonrası tekrar yürüyüşe geçildi. Bu etapta Ahmet Şık’ın eşi Yonca Şık’ın da aralarında bulunduğu Dışarıdaki Gazeteciler İnisiyatifi üzerinde "Gazetecilere özgürlük" yazan tişörtlerle korteje katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bir süre yürüdü. Sanatçılar Meltem Cumbul ve İlyas Salman da bugünkü yürüyüşe katılanlar arasındaydı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu yürüyüş sırasında "Tutuklu gazetecilere selam söyleyin, onların adaleti için de yürüyoruz" dedi. Tutuklu gazetecilerin arkadaşları ve eşleri de teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu korteje SÖZCÜ Gazetesi’ni temsilen gelen beş kişiyle de yürüdü. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, desteklerinden ötürü kendisine  teşekkür eden Gökmen Ulu ve Mediha Olgun’un arkadaşlarına da "SÖZCÜ’nün, Gökmen’in ve Mediha’nın yanındayız" dedi.

Kılıçdaroğlu Kartal’a vardığında gerideki kalabalık Pendik’e kadar uzandı. Sahil hattındaki apartmanların balkonlarına çıkanlar da Kemal Kılıçdaroğlu’na Bayrak açarak destek verdi.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler