28.06.2017

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 15. GÜNÜ TAMAMLANDI

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 15. GÜNÜ TAMAMLANDI 

Adalet Yürüyüşü’nün 15’inci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın açıklamasının ardından yürüyüş korteji, Genel Başkan Kılıçdaroğlu öncülüğünde Düzce Gümüşova bölgesinden Hendek’e doğru yürüyüşe geçti.

Yürüyüşe İzmir’den gelen avukatlar cübbeleriyle katılırken, Tokat’tan gelen şehit aileleri de kortejdeki yerlerini aldılar. Yürüyüşe İzmir Barosu avukatlarının oluşturuğu Bando Sol isimli bando da çaldığı marşlarla destek verdi. 

Sakarya girişinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve yürüyüş korteji, Sakarya İl Örgütü tarafından hazırlanan "Asla Yalnız Yürümeyeceksin" ve "Sen Özgürlük Türküleri Söyle Sakarya İzinde..." yazılı pankartlarla karşılandı. 
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu Beylice mevkisindeki öğlen molasını gerçekleştirdiği alanın önünde Aydın ve çevre illerden gelen efe kıyafeti giymiş vatandaşlar karşıladı. Kılıçdaroğlu, efelerle bir süre yürüdü. Farklı illerden gelen avukatlar da cübbeleriyle Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yürüyüş korteji, bugün yaklaşık 17 kilometre yol katederek Sakarya’nın Hendek ilçesi girişinde yer alan konaklama alanına ulaştı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü’nün 16.gününe yarın saat 08.00’de başlayacak.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler