25.10.2018

CHP, EĞİTİCİ KADROLARINI GÜÇLENDİRİYOR

CHP, EĞİTİCİ KADROLARINI GÜÇLENDİRİYOR
Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde eğitimler gerçekleştiren Parti Okulu, parti üyelerinden yetiştirdiği eğitici kadrolarına yeni eğitmenler kattı.
Temel Siyasi Eğitimlerini alarak, eğitim esnasında tasarladıkları sosyal projeleri hayata geçiren katılımcıların arasından belirlenen 42 üye, 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul Büyükada’da gerçekleştirilen eğitici eğitimine katılarak Parti Okulu Eğitmeni oldu.
Bölgesel olarak gerçekleştirilen eğitime Edirne, İstanbul, Kırklareli,Kocaeli, Sakarya ve Tekirdağ illerinden üyeler katıldı. İki gün boyunca Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Etkili Sunum Yöntemleri ve İletişim, Sosyal Proje gibi eğitimler alan katılımcılar aynı zamanda Siyasi Çalışma Sunumları Atölye Çalışması da gerçekleştirdiler.
Eğitici Eğitimi’ni Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti İçi Eğitim Birimi Üyesi Tuba Canlı, İstanbul Bölge Eğitim Koordinatörleri Erdoğan Bayrakoğlu, Derya Şentürk ve Güler Ümüt gerçekleştirdiler.
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç yeni eğitmenlerini ziyaret ettiler ve Parti Okulu hakkında bilgiler aldılar.
Eğitimin ardından Parti Okulu’nun yeni eğitmenleri illerine dönerek eğitim
çalışmalarında görev almaya başladılar.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler