30.12.2017

CHP GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN , ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BALCALI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ZİYARETİNDEN SONRA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI

CHP GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN , ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BALCALI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE TEDAVİ GÖREN ŞEHİT YAKINLARINI VE HASTALARI ZİYARET ETTİKTEN SONRA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI (30 ARALIK 2017)

Şehidimizin babasını ziyaret ettim, bir şehit annesi vardı onu da ziyaret ettim, diğer hastaları da ziyaret ettim, onlara da geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Her ikisi de hastane çalışanlarından son derece memnunlar. Dolayısıyla bu bizi gururlandırıyor, onurlandırıyor. Hekimler, diğer sağlık çalışanları ellerinden gelen bütün çabaları gösteriyorlar.

2018 yılının bütün vatandaşlarıma huzur getirmesini istiyorum. 2017’de çok gerildik, pek çok insanımız mağdur oldu, gerginlikten toplumda ayrıştı. Dolayısıyla, huzursuz bir toplum çıktı ortaya. 2018’in huzurlu bir Türkiye getirmesini istiyorum. Birlikte hep beraber hangi partiden olursa olsun, bütün vatandaşlarıma ben Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı olarak gönülden sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. 2018’in ülkemize, dünyaya huzur getirmesini istiyorum. Hep birlikte, beraber barış içinde yaşayabiliriz. Ve umuyorum ve arzu ediyorum bütün siyasiler söylemlerine dikkat ederler, herkesi kucaklayan, herkese sevgi duygularını gönderen bir siyaset anlayışı egemen olur. En büyük arzum bu. Çünkü şuna yürekten inanıyorum, CHP varsa herkes için var.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler