26.11.2018

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE SP GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU BİR ARAYA GELDİ

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE SP GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.


Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu Saadet Partisi Genel Merkezine gelişinde Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Birol Aydın, Şerafettin Kılıç ve Fatih Aydın karşıladı.


Kılıçdaroğlu'na, partisinin Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti.
Genel Başkanların basına kapalı gerçekleşen görüşmesinin ardından Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ortak basın açıklaması yaptı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Karamollaoğlu ve arkadaşlarıyla son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Türkiye'nin sorunlarını, içinde bulunduğu durumu, ekonomiyi, dış politikayı ayrıntılarıyla değerlendirdiklerini, görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu'na teşekkürlerini iletti.
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarına teşekkür ederek, siyasiler için seçim atmosferini enine boyuna değerlendirmenin önemli bir hadise olduğunu belirtti.
Karamollaoğlu, şunları kaydetti:
"Ümidimiz bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın. Her siyasi parti farklı görüşlere sahiptir ama bu farklılık bizim için bir zenginlik olmalı, kamplaşma vesilesi olmamalı kanaatindeyiz. Daha önceden de bu seçimlerde genel bir ittifakın söz konusu olmadığını, mümkün olduğu kadar biz her seçim bölgesinde seçime girme gayreti içinde bulunacağımızı, Anadolu'da çeşitli yerlerde yeri geldiği zaman dirsek temasının yapılabileceğini ifade etmiştik. Bu düşüncemizde kararlıyız. İnşallah bu seçimler memleketimiz için milletimiz için hayırlı olur."

Gündem'den Öne Çıkan Haberler