19.05.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE YENİLENEN İSTANBUL SEÇİMLERİNİN MİLLET İTTİFAKI ADAYI EKREM İMAMOĞLU SAMSUN'DA GENÇLER İLE SOHBET ETTİ

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE YENİLENEN İSTANBUL SEÇİMLERİNİN MİLLET İTTİFAKI ADAYI EKREM İMAMOĞLU SAMSUN'DA GENÇLER İLE SOHBET ETTİ
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yenilenen İstanbul seçimlerinin Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ile Atakum Belediyesine ait sosyal tesiste gençlerle bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi seçmenlere emanet etmemiştir, orduya emanet etmemiştir, milletvekillerine emanet etmemiştir. Bu ülkeyi sadece ve sadece bu ülkenin gençlerin e emanet etmiştir. Bir kul hakkı yenmiştir. O hakkı İstanbullular Ekrem İmamoğlu'na yeniden teslim edecektir" dedi.
Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Gençlerin kabiliyetlerinden faydalanmak, o muazzam zihinleri ile bu ülkeye katkı sunmalarını sağlamak gerekiyor. Bu şehrin ve bütün Türkiye'nin güvencesi gençler olacaktır. Gençlere çok güveniyorum." dedi. 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler