20.09.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, İSTANBUL'DA... (19 EYLÜL 2019)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, İSTANBUL'DA
(19 EYLÜL 2019)
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 13. Kastamonu Günleri'ne katıldı.


Burada konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Kastamonu'nun değerini ve önemini sadece Kastamonulular değil, Türkiye'de yaşayan 82 milyonun bildiğini söyledi.
Kastamonu'nun Kurtuluş Savaşı'nda ve çağdaşlaşma sürecinde çok değerli bir kent olarak yer aldığını ifade eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kurtuluş Savaşı'nda elbette Kastamonu'nun önemini biliyoruz. Gazi Mustafa Kemal boşuna 'Kulağım başka yerde, gözüm başka yerde.' demiyordu. Gelecek olan düşmanı ancak gelecek silahlarla kovabilecektik." diyerek, Kastamonu'ya selam gönderdi. 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Bir öneri getirdiniz. Burada değişik siyasi partilerden de arkadaşlarım var. Eğer onlar da lütfeder, kabul ederlerse, elbette Kastamonu'ya gazilik unvanını vermek bizim için onur ve şeref olur." şeklinde konuştu.
Açılış programına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu ve Onursal Adıgüzel ile bazı milletvekili ve belediye başkanları da katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra alanda oluşturulan İstiklal Yolu'nun açılışını yaptı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış sonrası Maltepe Belediyesinin Üreten Engelliler Merkezi'ni ziyaret etti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Bilim Merkezi ve Kreşi'ni ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe Trabzonlular Derneği’ni ziyaret ederek, Trabzonlu vatandaşlarla bir araya geldi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada çıkan yangına müdahale ederken yaralanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri Nebi Polat'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Nebi Polat'ın babası Mehmet Polat ile eşi Ayşegül Polat'a geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Ziyarette Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kastamonulular Dayanışma Derneği'nin düzenlediği yemeğe katıldı. 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle gazilere plaket verdi.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler