13.09.2021

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sultangazi'de, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın kızı Merve Gülsen ile Muhammet Safa Başar’ın düğün törenine katıldı.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Sanatçı Ferhan Şensoy'un İstanbul Cihangir'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Orhan Kemal Müzesinde tiyatro sanatçıları ve Yazar Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü ile bir araya geldi.
Öğütçü, 3 gün sonra Orhan Kemal'in 107. yaşının kutlanacağını dile getirdi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na erken kutlama için teşekkürlerini sunarak, müzenin hatıra pulunu hediye etti.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Elazığ Ticaret Lisesi'ni birincilikle bitirdiğini ve öğretmenlerinin kendisine verdiği Orhan Kemal'in bir kitabının halen kütüphanesinde durduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Benim de bir anlamda başarımı tescil eden bir kitap. Birincilikle mezun olduğuma dair daktiloyla yazılmış küçük bir not birinci sayfaya yapıştırılmış. Onu okul idaresi yapmıştı. Orhan Kemal, bizim sıradan gördüğümüz insanların öyküsünü yazan bir edebiyatçımız, romancımız. Dolayısıyla onu anmak, onun kitaplarını genç kuşaklara tanıtmak hepimizin ortak görevi."
CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra çevredeki kafelerde oturan vatandaşlarla selamlaşarak fotoğraf çektirdi.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Üsküdar Yayıncılar Kooperatifinde Tekin Yayınevi sahibi Elif Akkaya’yı, yeni açılan Tekin Kitabevi’nde ziyaret etti. Yayıncılar ve yazarlar ile de bir araya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra Üsküdar sokaklarında dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı.



Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

Gündem'den Öne Çıkan Haberler