09.10.2019

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN BARIŞ PINARI HAREKATI AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı'nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için." ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Barış Pınarı Harekatı'nın başlaması dolayısıyla Twitter hesabından açıklamada bulundu.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı'nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için. Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin." değerledirmesinde bulundu.
Öte yandan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul Havalimanı'nda Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu: Sayın Erdoğan arayıp bilgi verdi. Elbette hiç kimsenin burnunun kanamasını istemeyiz, ordumuzun başarı elde etmesi hepimizin ortak arzusudur. Ama süratle Türkiye yönetiminin Şam yönetimiyle görüşmesi lazım Suriye’nin terörden arındırılması için. Bu ilişki kurulduğu takdirde Suriye ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesi Suriye’nin terörden arındırılması açısından çok önemli.