02.03.2018

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAYRAK ÇAĞRISI

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAYRAK ÇAĞRISI
(02 MART 2018)


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Bütün vatandaşlarımdan şunu yapmalarını istiyorum, şehitlerimizi ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar, evlerimize, bürolarımıza, işyerlerimize Türk bayrağı asalım” dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu:

Değerli basın mensupları, Afrin Harekatında 8 şehidimiz var, 13 yaralımız. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyoruz, milletimizin başı sağolsun, yaralılara şifalar diliyoruz.

Bütün vatandaşlarımdan şunu yapmalarını istiyorum. Kahraman ordumuza güveniyoruz, terörle mücadele konusunda başarılı olacakları konusunda hiçbir şüphemiz yok. Şehitlerimizin tabutuna Türk Bayrağı sarıyoruz. Bütün vatandaşlarım şehitlerimizi ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar evlerimize, bürolarımıza, işyerlerimize Türk Bayrağı asalım.

Teşekkür ederim arkadaşlarım.



Öte yandan, çağrı sonrası CHP Genel Merkezi’ne dev Türk Bayrağı asıldı.



Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısına eşi Selvi Kılıçdaroğlu da destek vererek Çukurambar’daki evlerinin penceresine Türk Bayrağı astı.




Genel Başkan Kılıçdaroğlu ayrıca gönderdiği kısa mesajla da partililerden de ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmalarını istedi.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler