15.12.2017

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN İSTANBUL MİLLETVEKİLİMİZ ENİS BERBEROĞLU’NU ZİYARETİ SONRASI AÇIKLAMA (15 ARALIK 2017)

(15 ARALIK 2017)

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu’nu  Maltepe Cezaevi’nde ziyaret etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ziyaret sonrasında şu açıklamada bulundu:

"Enis Bey’i ziyaret ettik, morali iyi. Ama beni üzen nokta bir insanın haksız ve hukuksuz bir şekilde uzun süredir tutuklu kalması. Geç gelen adaletin hep sorun olduğunu biliyoruz. Adalet bir an önce tecelli etmeli ve milletvekilleri hapiste olmamalı. Bu bizim en büyük arzumuz, demokrasinin de bir gereği, Anayasa Mahkemesinin de bu yönde verilmiş kararları var. İfade ettiğim gibi morali iyi, ikinci kitabına başlamış durumda, ikinci kitabını yazıyor, ama sonuçta bir haksızlıkla karşı karşıya. Umarım bütün bunların hepsini atlatmış oluruz.
Teşekkür ederim arkadaşlar. "