11.11.2017

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN, ULUDAĞ ORGANİZE SANAYİİ BÖLGESİNİ ZİYARETİ SONRASINDA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Gürsu ilçesinde Uludağ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın’ı ziyaret etti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu Başkan’a ve Yönetim Kurulu üyelerine başsağlığı dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın mensuplarına yaptığı açıklama şöyle;

Bursa’da iplik-boya fabrikasındaki patlamada 5 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı.

Çok üzücü bir olay yaşandı. "Bugünden sorumlu aramak gibi bir düşüncem yok ama her firmanın denetlenmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu görev, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının"

Patlamaya ilişkin raporların hazırlanmasının ardından bu konudaki düşüncelerimizi daha net ifade edeceğiz.

"Sayın Başkan’a ve Yönetim Kurulu üyelerine başsağlığı dileklerimi ilettim. İnşallah bu tür olaylar bir daha olmaz. İnsanlar güvenlikli koşullarda çalışır, üretir, alın teri döker, herkes emeğinin karşılığını alır ve Türkiye, böylece mutlu olur. Bu tür patlamalar, bizi gerçekten de son derece üzüyor, kaygılandırıyor. Umarız bu tür olaylar bir daha gerçekleşmez."