04.06.2015

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, KENDİSİNİ KARŞILAYAN ÇİFTÇİLERE SESLENDİ - HALKA GÜVEN VEREN TEK PARTİ CHP’DİR (4 HAZİRAN 2015)

TRAKTÖRLÜ ÇİFTÇİLER MAZOT 1.5 LİRA DİYEN KILIÇDAROĞLU’NU, KILIÇDAROĞLU ÇİFTÇİLERİ SELAMLADI…

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Polatlı’ya giderken başta çiftçiler olmak üzere halk tarafından coşku, alkış ve Başbakan Kemal sloganlarıyla karşılandı;

- "Akşama kadar konuşuyorlar, ’yoksulluğu bitireceğiz’ diyorlar mı? ’İşsizliği bitireceğiz’ diyorlar mı? ’Emekliye, Ramazan ve Kurban bayramlarında rahat bir nefes aldıracağız’ diyorlar mı? Mazotu birbuçuk liradan vereceğiz diyorlar mı? Diyemiyorlar. Çünkü Davutoğlu, Erdoğan için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır"

- "Benim bir dileğim  var. Bu güzel coğrafyada hiçbir çocuk yatağa aç girmesin. İşçi, esnaf, çiftçi, emekli kazansın, Türkiye kazansın,  hortumcular kaybetsin istiyorum"

- "Tam bir bozguna uğradılar, aşağıya doğru gidiyorlar. Yukarıya doğru giden, halka güven veren tek parti CHP’dir"

-“7 Haziran’da oy kullanacağız, 8 Haziran’da güzel bir Türkiye’yi, yaşanacak, huzurlu bir Türkiye’yi, gerginlikten arınmış bir Türkiye’yi, geleceğe umutla bakacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.”

-“Devletin nasıl yönetileceğini onlar bilmezler, ben bilirim. Verginin nasıl toplandığını onlar bilmez, ben bilirim. Bütçenin nasıl yapılacağını onlar bilmez, ben bilirim. Diyorlar ya ’Kılıçdaroğlu bu işleri nasıl yapacak?’ Söz, Kılıçdaroğlu sözü ben sabahın altısında oğluma telefon edip, ’evladım paraları sıfırla demeyeceğim.’ Benim bakanlarımın çocuklarının yatak odalarında boy boy para kasaları olmayacak. Devleti bilirim, namuslu siyasetten yanayım. Kul hakkı yemeyeceğim, saray merakım yok. Sizden biriyim, sizin gibi yaşıyorum”

 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler