01.12.2023

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Havaalanı’nda Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grubu’nun 1-3 Aralık’ta Manavgat’ta düzenlenen kampına katılmak üzere Antalya’ya gitti. Antalya Havaalanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları söyledi:

“İlginize teşekkür ederiz. Antalya’ya geldik. Sağ olsun örgütümüz, belediye başkanlarımız burada. Daha önce de hep söylediğimiz gibi, il başkanlığımıza gidiyoruz, baba ocağına gidiyoruz. Daha sonra buradan hareket edip Manavgat’a gideceğiz. Orada da Manavgat İlçe Başkanlığı’nda görüşeceğiz. Dünden bugüne yeni bir gündem yok. Biz, Sayın Akşener ile dünkü açıklamada ifade ettiğim gibi, son derece sıcak, son derece yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Şimdi, pazartesi günü İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini, alacakları kararı bekliyoruz. Alabilecekleri her iki karara da son derece saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum. Bizim kampımıza gelince; biz, 3 gün boyunca hem ailelerimizle birlikte grubun birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak için -ki bu gelenekseldir ama kongre gündeminden dolayı yapamamıştık- önümüzdeki bütçe takvimini, yasama faaliyetlerini hem de yaklaşmakta olan yerel seçimleri ve o konuya ilişkin milletvekillerimizin görüşlerini alacağız. Milletvekillerimize çeşitli sunumlar, eğitimler yapılacak. Tüm kamplarımızın olduğu gibi bu kampın da grubumuza katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

CHP lideri Özel, İYİ Parti Ankara ilçe başkanlarından ittifak hakkında olumlu görüşler olduğu yönündeki soru üzerine “İYİ Parti’nin kendi teşkilatının değerlendirmesini, benim yorumlamam siyasi nezakete sığmaz. Kendileri değerlendirecekler” dedi.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler