RECAİ ÖZALP

İlçe Bilişim Sorumlusu

Özgeçmişi

1965 Ardahan Göle doğumlu olup 1983 yılında Orman Genel Müdürlüğünde işçi olarak çalışma hayatıma başladım.1985 asker oldum asker dönüşü aynı işyerinde çalışmaya devamk ettim 1993 yılında T.Orman İşçileri sendikası işyeri Baştemsilik görevini yaptım.1994 yılında T.Orman İşçileri sendikası şube denetçiliği ,1995 yılında T.Orman İşçiler sendikası Erzurum Şubesinde Profosyonel sendikacılık hayatıma başladım sırasıyla Şube  Mali sekreter  ve Şube Genel sekretyerlik görevlerinde bulundum . Sendikacılık hayatımda bir çok eğitim ve konferanslara katıldım. 2002 yılında sendikacılık hayatımı sonlandırarak Ardahan ve Göle Orman İşletme Müdürlüklerinde Ön Muhasebe işlerinde çalıştım.Göle İlçemizde Partimizin 3.Sıra İl Genel Meclis üye adayı oldum.2 dönem partimizde ilçe sekreterlik görevini yürüttüm.Parti içi eğitimlere katıldım.Parti okulu Eğitmenlik görevinide yürütmekteyim.17.12.2019 Salı günü yapılan  CHP Göle kongresinde İlçe Başkanı seçildim.Evli ve 2 cocuk babasıyım.

Mesaj Gönderin

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.