CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri (YYAAE) İstanbul’da devam ediyor

Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı’nın öncülüğünde sürdürülen eğitim sürecindeki Haziran ayında ilk programını tamamlayan CHP İstanbul örgütü, ikinci program için hazırlıklarını tamamladı.

Sonraki tarihler için programa katılım başvuruları internet üzerinden sürüyor.

12 – 13 Temmuz 2013 tarihlerinde, İstanbul 1. ve 3. bölge merkezli yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi (YYAAE)’ne İstanbul ve Tekirdağ’dan; Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan yurttaşlarımız ve muhtar adayı olan altı yüze yakın katılımcı önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacak.

İki gün sürecek olan eğitim çalışmalarında katılımcılar, İletişim, Halkla İlişkiler ve Propaganda dersinin yanında;  yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma ve değerlendirme bölümüyle programı tamamlayacak.

Yerel Yönetim Seçimi Aday Adaylarına yönelik hazırlanan bu eğitim programında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşturulan eğitmen grupları ders verecek.

Ayrıca, İstanbul’da yapılacak eğitim organizasyonlarında parti eğitmenleri de görev alacak.

Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi, Genel Merkez’in belirlediği takvim doğrultusunda, belirlenen bölge merkezlerinde Temmuz ayında Büyükşehirler için iki, Eylül ayından itibaren de diğer iller için bir günlük program halinde uygulanmaya devam edecek.

Bu programlara katılım için başvurular, internet aracılığıyla CHP Web Sayfası üzerinden sürüyor.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google