CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

CHP’nin İzmir Gönüllüleri İzmir’de Biraraya Geldi…

CHP Gönüllülerinin İzmir birinci seçim bölgesi toplantısı 22 Mart 2011 tarihinde Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde 750 gönüllünün katımlıyla gerçekleşti.

CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Balçova Belediye Başkanını Mehmet Ali Çalkaya’nın da katıldığı gönüllü toplantısında Halkla İlişkiler Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Moroğlu Gönüllü Hareketi sonucunda İzmir’de kısa bir sürede 4 Bin gönüllü sayısına ulaşılmasının CHP’nin tek başına iktidar yolunda ilerlediğinin somut göstergesi olduğunu belirtti.

Genel Merkez Halkla İlişkiler Yürütme Kurulu Üyesi Kazım Umdular, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel’in TAKIMA KATIL hareketine ilişkin mesajlarını katılımcılarla paylaştı.

Toplantı için hazırlanan ve tüm gönüllülere dağıtılan “Mutlu Birey, Mutlu Aile, Mutlu Toplum, Mutlu Türkiye”, “Demokratik İnsanca Yaşam ve Sosyal Hukuk Devleti İçin” isimli el kitabının kullanımına ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi.

İzmir CHP Gönüllüleri Yürütme Kurulu Başkanı Abdullah Aydemir, katılımcılara iletişim konulu bilgiler sundu ve kitleselleşmenin yöntemlerini aktardı. İl Başkan Yardımcısı Gürsoy Taşdemir gönüllülere örgütsel iletişim yöntemleri konusunda özet bilgilendirmede bulundu.

Toplantı tüm gönüllülerin katılımıyla “Bir Islıkta Sen Çal” seçim şarkısının coşkuyla hep birlikte söylenmesiyle sona erdi.

İzmir ikinci seçim bölgesindeki CHP Gönüllülerinin 1 Nisan 2011 tarihinde saat 19:00’da İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelmesi planlandı.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google