CHP Genel Merkez

Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr
  • Bunları Mutlaka Okumalısınız

CHP Ankara Milletvekili, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcısı Emrehan  Halıcı’nın Basın Açıklaması – 30 Mayıs 2011

“HERKES HERKESE İLETSİN, HERKES SANDIĞA GİTSİN”

Tüm seçmenlerin güvenli ve özgür bir biçimde oyunu kullanması ve oyların seçim sonuçlarına tam ve doğru olarak yansıması, demokrasilerin vazgeçilmez koşuludur.

Ne yazık ki, önceki seçim sonuçlarına karşı toplumumuzda büyük bir kuşku oluşmuştur. Seçim sonuçlarına duyulan güvenin arttırılması için sorumlu kurumlara, partilere ve bireylere önemli roller düşmektedir.

Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak sandıkların güvenliği için uzun süredir yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Seçim sonuçlarının hatasız ve güvenilir bir biçimde alınması için bütün süreçleri takip edecek ve denetleyecek teknolojileri geliştirmiş durumdayız.

Vatandaşlarımız chp.org.tr adresinde daha önce hazırladığımız  “Askı Listesi” sistemi ile kendisinin ve komşularının seçmen listesinde olup olmadığını kontrol etme ve olası hataları bildirme olanağını bulmuştur.

Şimdi de herkes oyunu kullansın ve sandığa gitme konusunda tanıdıklarını uyarsın diye yeni bir hizmetimiz daha var. www.chp.org.tr adresindeki “Sandık Listesi”  sistemi ile nerede oy kullanacağınızı, komşularınızın nerede oy kullanacağını ve sizin oy kullanacağınız sandıkta başka kimlerin oy kullanacağını görebileceksiniz.

Seçim öncesindeki son 2 haftayı iyi değerlendirelim.

Ailemizi, komşularımızı, arkadaşlarımızı, çevremizi uyaralım.

Daha fazla seçmenin sandığa gitmesini ve oy kullanmasını sağlayalım.

Herkes için daha iyi bir Türkiye’nin yolunu hep birlikte açalım.

“Sandık Listesi” sistemine ulaşmak için tıklayınız.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

9 Yanıt var ““Sandık Listesi” sistemiyle, nerede oy kullanacağınızı, komşularınızın nerede oy kullanacağını, oy kullanacağınız sandıkta başka kimlerin oy kullanacağını öğrenebilirsiniz.”

• yorumu gönderen : arisben
    ADIYAMANDA MUHTARLIKTA KAYITLI OLUPTA OYU OLMAYANLARLA KARŞILAŞIYORUZ...BİRDE MUHTARLIKTA KAYITLI OLUPTA ADRES SAHİBİ YERİNE BAŞKALARININ GÖRÜNÜYOR OLMASI OLAYLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI...CHP İL VE İLÇE TEŞKİLATI ZAMAN VARKEN BU KONUDA GEREKEN NE İSE YAPMALI BİR AN ÖNCE ....BİRİLERİ SANDIKTA OY ÇALMAK YERİNE MUHTARLIKTA İŞİ HALLETMEYE ÇALIŞIYOR...

• yorumu gönderen : refik5561
    SAYIN PARTİ YETKİLİLERİ LÜTFEN SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN SANDIKLARDA VE ELEKTRONİK OY BİLDİRİMDE BÜYÜK OYUNLAR OYNANACAK CHP BU SEÇİMDE BÜTÜN KAMUOYU YOKLAMALARINDA BİRİNCİ PARTİDİR BUNU AK PARTİDE BİLMEKTEDİR SANDIKLARA DİKKAT LÜTFEN.

• yorumu gönderen : arisben
    bugün akp adıyamanda...urfalılarla,anteplilerle,maraşlılarla,malatyalılarla,elazığlılarla bir miting yaptı...sözde adıyamanlılara seslenen akp lideri aslında orda 3-5 bin adıyamanlının olduğunu biliyordu...urafdan urfa seyehat bir otobüs...antepten seç turizm 3 ve ben turizm 1 otobüs.elazığdan bir otobüs maraştan bir ve bunlarla sadece ana caddede görülenlerdi....

• yorumu gönderen : eroksuz
    Mükerrer oy kullanmayı önlemek için ne yapmamız lazım. Referandumda ve 12 Haziran seçimlerinde tırnak boyası da kaldırıldığına göre, özellikle Emniyet mensupları görevli oldukları seçim sandığında oy kullanabilmektedirler. Bu görevliler görevli olduğu sandıkt oyunu kullandıktan sonra çok yakınında bulunan kayıtlı olduğu sandıkta da oyunu çok rahatlıkla kullanabilir. Bunu önlemenin bir yolunu mutlaka bulmamız lazım. Güvenlik görevlileri ve diğer görevlilerin toplamı 2 milyon civarında olduğu söyleniyor. Azımsanacak bir sayı değil. Çözüm bulmamız lazım.

• yorumu gönderen : hdangac

• yorumu gönderen : hdangac

• yorumu gönderen : OGLAVEGA
    İSTANBUL VALİLİĞİ YADA BENZER BİR KURUM BİR KAÇ AY ÖNCE SOKAK ADLARIMIZI DEĞİŞTİRDİ KAPI NUMARALARIMIZI DEGISTIRDI. ESKI SOKAK ADLARINDA ACABA SAHTE SECMENLER OLAMAZMI. NEREDEN CIKDI BUI ON MİLYON OY. AYRICA YENİ ADRES KAYDINA GÖRE SOYLUYORUM BARIŞ M GÜNEŞLİ SOKAK MANOLYA APARTMANI NO: 1 DE BİR SÜRÜ SEÇMEN VAR DOĞRUSU BEN O DAİREDE OKADAR ÇOK ADAM GÖRMEDİM YER BEYLİKDÜZÜNDE BENCE BU APARTMAN İYİCE BİR İNCELENMELİ HERKES KENDİ APARTMAN LİSTESİNİ BİR İNCELEMELİ LÜTFEN BUNU YAPIN CHP OLARAK SİZDENDE RİCAMIZ BU DUYUMLARIMIZI KURUM OLARAK İNCELEYİN LÜTFEN

• yorumu gönderen : deniz2007
    sayın onur polat önerinize tamamen katılıyorum. seçimin kaderini değişterecek çoğunluktaki oylar heba olmamış olur.

• yorumu gönderen : onur polat

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »