CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı Kadiköy İlçe Başkanlığı’nda parti içi eğitim çalışmalarını anlattı.

29 Aralık 2011 Perşembe günü Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda, Parti İçi Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, sürdürülen eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Parti üyelerimizin yoğun bir ilgi gösterdiği toplantıdan önce, Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, İlçe Eğitim Komisyonu üyeleri ile de ayrıca görüştü. Komisyon üyeleri ile yapılan toplantıda, Kadıköy’lü partililer, parti içi eğitim çalışmaları ile ilgili öneri ve dileklerinin ilettiler ve çalışmalarına ilişkin projeleri anlattılar. Kapsamlı bir düşünce üretimi sonunda oluştuğu anlaşılan çalışmalar, Perihan Sarı tarafından da heyecan ve takdirle karşılandı.

İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantı, İlçe Başkanı, ilçe yöneticileri, komisyon üyeleri ve çok sayıda Kadıköy’lünün katılımı ile gerçekleşti.

Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, toplantının sonunda, yaklaşan kongrelerle ilgili olarak bilgi verdi ve delege seçimlerinin parti içi demokrasiyi işletecek süreci başlatacağını belirterek, “delege seçimi” konusunda, seçimlerin güvencesinin önemine değindi.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google